Careers

CMM Coordinator

Location: Jyväskylä, Finland

Closing date: 29.10.2023

Haemme Jyväskylään 3D-mittaajaa operatiivisen laadunvarmistuksen tiimiin

Mitä tehtäviisi kuuluu?

3D-mittaajan tehtävässä vastaat teollisuusvaihteiden komponenttien laadunvarmistuksesta 3D-mittakoneella. Tehtäviisi kuuluu uuden keväällä 2023 käyttöönotetun Leitz 3D-mittakoneen ohjelmointi sekä mittakoneella suoritettavat mittaukset erityisesti prismaattisille, kuin myös hampaallisille komponenteille. Tehtävässä vastaat lisäksi laatupalautteiden ja toimittajareklamaatioiden kirjaamisesta toiminnanohjausjärjestelmään, mittatulosten tulkinnasta niin sisäisille, kuin ulkoisillekin sidosryhmille sekä toimittajayhteistyöstä.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta mittakoneiden ohjelmistoista, hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa sekä yleisimpien konepajateknisten mittaus- ja tarkastusmenetelmien hallitsemista. Kokemus hammasvaihteista, raskaiden kappaleiden käsittelystä ja Quindos-ohjelmistosta edesauttaa työssä pärjäämistä.

Työskentelet yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa päivittäin ja huolehdit osaltasi tuotelaadunvarmistuksesta.

Millaista henkilöä haemme?

Olet työstäsi innostunut, oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava henkilö, jolle 2-vuorotyö ei ole ongelma. Työmäärän vaihtelevuus sopii sinulle etkä pelkää tiukkojakaan aikatauluja. Pystyt sujuvasti reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja haluat kehittyä työssäsi. Yhteistyökyky ja vastuuntuntoinen asenne ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä.

Olet lisäksi konepajateknisen tarkastuksen tai koneistuksen ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi metallialalta tai muutoin soveltuva osaaminen. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta teollisuuden laadunvarmistuksesta ja ymmärrät mekaanisten koneiden toimintaperiaatteet. Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä ja turvallista työskentelyä, tarkkuutta, yhteistyökykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista. Lisäksi tehtävässä vaaditaan sujuvaa kommunikointia suomen kielellä, englannin kielen teknistä osaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan laatutiimissä ja modernissa tuotantolaitoksessa, jossa käytössäsi olevat työvälineet ovat alan huipputeknologiaa. Pääset jakamaan ja kehittämään omaa osaamistasi muiden ammattilaistemme kanssa. Kasvatamme tarvittaessa olemassa olevaa laadunvarmistusosaamistasi mahdollisuudella suorittaa työn ohessa konepajamittaaja, laboratorio- ja mittausalan ammattitutkinnon.

David Brown Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella arkisin klo 15.30-16:

DB Santasalo, laatupäällikkö Juha Viljasjärvi p. 046 876 2101 / juha.viljasjarvi@dbsantasalo.com. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 29.10.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@dbsantasalo.com

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies