Careers

Development Manager

Location: Jyväskylä, Finland

Closing date: 22.10.2023

Haemme Jyväskylän tehtaalle tuotannon KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ tukemaan ja vahvistamaan kasvuamme

Haluatko olla mukana kehittämässä maailmanluokan tuotantoteknisiä ratkaisuja ja vahvistamassa kasvuamme. Olisitko sinä uuden tehtaamme tuotannon kehityspäällikkö, jolla on kokemusta jatkuvan parantamisen toimintamalleista ja kehitysprojekteista?

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtävissäsi työskentelet DB Santasalon Jyväskylän teollisuusvaihdetehtaan tuotantoprosessien ja työmenetelmien kehitystehtävissä. Vastaat kehitysprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä työskentelet aktiivisesti jatkuvan parantamisen tehtävissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Vastuualueesi painottuvat komponenttivalmistuksen ja kokoonpanoprosessin kehitystehtäviin.

Työskentelet osana tehtaan operatiivisia toimintoja ja tehtävissäsi raportoit tuotantojohtajalle. Tukenasi on ammattitaitoinen linjaorganisaatio, jonka kanssa teet päivittäin tiiviistä yhteistyötä.

Toimenkuva ja työn painopisteet arvioidaan oman kiinnostuksesi sekä osaamisesi perusteella.

Millaista henkilöä haemme?

Olet kiinnostunut tuotantoteknisistä ratkaisuista ja sinulla on kokemusta kehitysprojektien läpiviennistä matriisiorganisaatiossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiantuntemusta valmistus- ja kokoonpanoteollisuuden tuotantoprosesseista, tuotantotekniikasta sekä liiketoiminnan kehittämisestä tuotantoympäristössä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (B.Sc, M.Sc) tai muutoin soveltuva osaaminen alalta. Työssäsi osaat hyödyntää erilaisia kehitysmenetelmiä ja -työkaluja sekä arvioida liiketoiminnallisia tavoitteita.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta Lean tuotantofilosofian asiantuntemuksesta ja tuloksekkaasta työstä. Ymmärrys mekaanisen voimansiirron tuotteista helpottaa tehtävässä suoriutumista.

Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivista yhteistyötä tehtaan muun operatiivisen henkilöstön kanssa sekä myös itsenäistä otetta työtehtäviin ja halua kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Kommunikoit myös sujuvasti englannin kielellä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan tiimissä ja modernissa tuotantolaitoksessa. Pääset jakamaan ja kehittämään omaa osaamistasi muiden ammattilaistemme kanssa. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Pääset yhteistyössä muun organisaation kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia tuotantoteknisiä ratkaisuja ja prosesseja sekä edistämään jatkuvan parantamisen toimintamalleja.

Tehtävä vaatii säännöllistä läsnäoloa toimipisteellä, mutta voit mahdollisesti työskennellä hybridimallimme mukaisesti työtehtävän vaatimukset huomioiden.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, Tuotantojohtaja Antti Haapaniemi puh. 044 552 2787 / antti.haapaniemi@dbsantasalo.com

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 22.10.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@dbsantasalo.com, otsikolla kehityspäällikkö.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies