Careers

Kenttähuoltotiimin Esihenkilö (Field Service Manager)

Location: Jyväskylä

Closing date: 02.10.2022

Length: Permanent

Etsimme David Brown Santasalolle KENTTÄHUOLTOTIIMIN ESIHENKILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään!

Kenttähuollon esihenkilönä huolehdit teollisuusvaihteiden kenttähuolloista. Vastuualueesi päätoiminnot ovat kenttähuollot, resurssisuunnittelu, asiakaskontaktointi, asiakasraportointi ja laskutuslaskelmat. Tiimissäsi toimii seitsemän tuotannon työntekijää ja raportoit itse huoltopäällikölle.

Vastuullasi on kenttähuoltotoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu toimintojen suorituskyky, kenttähuoltosuunnitelman toteuttaminen sekä työturvallisuus. Tehtävässä vastaat myös kenttähuoltotoiminnan resurssisuunnittelusta, sekä tarvittaessa verstashuollon tuurauksesta. Toiminnan oikea-aikaisuus, asiakaspalvelu ja laatu ovat tärkeitä osa-alueita kenttähuollon toiminnassa.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus ja lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuudesta, sekä vastaavan tyyppisistä vastuullisista tehtävistä. Toimit erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sulavasti ja sinulla on hyvät johtamistaidot. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen ja vastuunkantokykyinen.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä IT-taitojesi tulee olla hyvällä tasolla. Sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä sekä tuotantotalouden periaatteista. Etsimme henkilöä, joka on motivoitunut ja toimeen tarttuva. Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kyky luoda positiivista ilmapiiriä sekä motivoida työyhteisöä ympärilläsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan operatiivisessa toiminnassa. Pääset työskentelemään uuteen moderniin tehtaaseemme Eteläporttiin, sekä kehittämään omaa osaamistasi muiden ammattilaistemme kanssa. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun.

Kiinnostuitko?Lisätietoja voit tiedustella:

Mikko Niskanen, Sales Manager p. 046 876 2026 / mikko.niskanen@dbsantasalo.com tai Timo Majuri, Business Director p. 040 567 3583 / timo.majuri@dbsantasalo.com

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 2.10.2022 mennessä osoitteeseen sari.pynnonen@dbsantasalo.com, Kenttähuollon esihenkilö. Toimithan nopeasti, sillä pyrimme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies