Careers

Myyjä (Sales Technician)

Location: Jyväskylä or Hyvinkää, Finland

Closing date: 11.09.2022

Length: Permanent

Haemme MYYJÄÄ Jyväskylään tai Hyvinkäälle tukemaan kasvuamme. 

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Työnkuvaasi kuuluu varaosien ja varavaihteiden myynti, sisältäen tarjousten tekoa, tilausten kirjausta sekä muita myyntiin ja myynnin tukeen liittyviä tehtäviä. Työssäsi kommunikoit eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi.

Käytät monipuolisesti uusimpia työvälineitä, menetelmiä, tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Tukenasi on osaava tiimi, jonka kanssa työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä.

Millaista henkilöä haemme?

Olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myyntitehtävistä, lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Muu kielitaito sekä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Arvostamme teknistä ymmärrystä, piirustustenlukutaitoa, valmistusosaamista sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista alan johtavien ammattilaisten joukossa. Etsimämme henkilö tarttuu työhönsä oma-aloitteisesti ja omaa erinomaiset kommunikointitaidot.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisesi hyödyntämiseen, henkilökohtaiseen kehittymiseen ja vakituisen työtehtävän sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo: Sales Director Harri Koivuvirta p. 046-8762479 tai Tendering Manager Taru Kaijomaa p. 040-5611736.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 11.9.2022 mennessä osoitteeseen: sari.pynnonen@dbsantasalo.com, Myyjä.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies