Careers

Myyntipäällikkö (Sales Manager)

Location: Jyväskylä, or Hyvinkää, Finland

Haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylään tai Hyvinkäälle

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtäviisi kuuluu monipuolisten voimansiirtoratkaisujen ja -palveluiden myynti. Työskentelet aktiivisesti ulkoisten asiakkaiden että sisäisten sidosryhmien kanssa. Työ sisältää tarjousten tekoa, tilausten kirjausta sekä myyntiin liittyvän asiakaskommunikaation. Työssäsi kommunikoit eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Käytät monipuolisesti uusimpia työvälineitä, menetelmiä, tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Tukenasi on osaava tiimi, jonka kanssa työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä.

Toimenkuvaasi voidaan muokata oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Millaista henkilöä haemme?

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myyntitehtävistä. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta sekä tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Arvostamme teknistä ymmärrystä ja piirustustenlukutaitoa. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.  Muu kielitaito sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö tarttuu työhönsä oma-aloitteisesti ja omaa myös erinomaiset kommunikointitaidot.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan myyntitiimissä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi muiden ammattilaistemme kanssa. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. Kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Perehtymisjakson jälkeen voit työskennellä hybridimallimme mukaisesti työtehtävän vaatimukset huomioiden.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: Business Director, Aftermarket External Saana Viikman-Helin +358 40 570 7506 (19.3. klo 13-14 tai 21.3. klo 8:30-10 välisenä aikana) ja DB Santasalo, Business Director, Capital Jari Kulla +358 40 764 2947 (28.3. klo 10-11 välisenä aikana).

CV:n ja hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 01.04.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@dbsantasalo.com, otsikolla Myyntipäällikkö.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies