Careers

Senior Development Engineer

Location: Jyväskylä OR Hyvinkää

Closing date: 29.05.2023

Haemme Senior Development Engineer -positioon henkilöä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään tai Hyvinkäälle

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtävässä työskentelet teknisen myynnin tukena uuslaite- ja huoltopalvelumyynnissä. Tarjoamme lisäksi Suomesta tukea koko globaalille organisaatiollemme. Pääset yhdistämään käytännön ja teorian laaja-alaisesti ja vastaat osaltasi tuotteidemme kilpailukyvystä. Olet mukana tuotekehitysprojekteissa ja luot asiakkaalle sovitettuja ratkaisuja laajasta tuotevalikoimastamme. Käytössäsi on laskentatyökaluja hammastusten laskentaan (KISSsoft) ja FEM-analyyseihin (ANSYS).

Millaista henkilöä haemme?

Haemme henkilöä, jolla on vahva kokemus vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisuiden suunnittelusta sekä tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI, AMK insinööri konetekniikka). Työntekijänä olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Mitä tarjoamme?

Organisaatiokulttuurimme vahvuuksia ovat tiivis yhteistyö, joustava yhteistyö tiimirajojen yli ja ammattitaidon arvostus. Haluamme tarjota sinulle hyvät mahdollisuudet osaamisesi hyödyntämiseen ja kehittymiseen. Pääset itse vaikuttamaan ja valitsemaan perehdytys- ja kehitysohjelmasi painotuksia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan teknisessä tiimissä. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Perehtymisjakson jälkeen voit työskennellä hybridimallimme mukaisesti työtehtävän vaatimukset huomioiden.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, tuotekehitysjohtaja Juhani Hämäläinen p. 050 539 2662 / juhani.hamalainen@dbsantasalo.com. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 29.5.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@dbsantasalo.com, otsikolla Senior Development Engineer.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies