Careers

Suunnitteluinsinööri (Design Engineer)

Location: Jyväskylä, Finland

Closing date: 29.05.2022

Length: Permanent

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin - David Brown Santasalo on

kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

DB Santasalo on johtava teollisten voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen käyttöön suunnatut vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut. Tarjoamme myös kattavat vaihteiden elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta.

Lisätietoja www.dbsantasalo.com

Haemme SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen päätoimipisteeseemme Jyväskylään 

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Suunnitteluinsinöörin tehtävässä vastaat teollisen voimansiirron ratkaisujen asiakastilauskohtaisesta suunnittelusta. Räätälöimme ja varustelemme vaihteitamme tilauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja käyttökohteen mukaan. Kattava tuotevalikoimamme ulottuu pienistä kuljetinvaihteista aina suuriin hammaskehäkäyttöihin. Kehitämme myös aktiivisesti uusia tuotteita.

Käytössäsi on työkaluina tuotetiedon hallintajärjestelmä (Teamcenter PLM) sekä suunnittelutyökaluina SolidEdge ja Vertex G4. Lisäksi käytössämme on laskentatyökaluja hammastusten laskentaan (KISSsoft) sekä FEM-analyyseihin. Tukenasi tehtävässäsi sinulle on kokenut tekninen tiimimme ja esimiehenäsi toimii suunnittelun tiimipäällikkö.

Millaista henkilöä haemme?

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK insinööri, konetekniikka). Arvostamme suunnittelukokemusta koneenrakennusteollisuudesta ja 3D-suunnittelusta. Työntekijänä olet motivoitunut, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Organisaatiokulttuurimme vahvuuksia ovat tiivis yhteistyö, joustava liikkuvuus tiimirajojen yli ja korkea ammattitaidon arvostus. Haluamme tarjota sinulle hyvät mahdollisuudet teknisen osaamisesi hyödyntämiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Pääset itse vaikuttamaan ja valitsemaan perehdytys- ja kehitysohjelmasi painotuksia.

Suomi on yksi päälokaatio DBSantasalo Groupissa. Olemme hiljattain investoineet moderniin ja monipuoliseen tehtaaseen Jyväskylän Eteläportissa. Uudesta tehtaasta tulee konsernin teollisuusvaihteiden päätehdas, joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti konsernin kaikkien yksiköiden kautta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, suunnittelun tiimipäällikkö Pekka Riihiaho p. +358405288643 / pekka.riihiaho@dbsantasalo.com.  Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.5.2022 mennessä osoitteeseen sari.pynnonen@dbsantasalo.com, otsikolla suunnitteluinsinööri.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies