Careers

Tarkastaja (Inspector)

Location: Jyväskylä

Closing date: 02.10.2022

Length: Permanent

Haemme TARKASTAJAA operatiivisen laadunvarmistuksen tiimiin Eteläporttiin

 Mitä tehtäviisi kuuluu?

 Tarkastajan tehtävässä vastaat teollisuusvaihteiden hampaallisten komponenttien laadunvarmistuksesta mittakoneella, konepajateknisillä mittauksilla sekä Barkhausen-menetelmällä. Tehtäviin kuuluu hampaallisten komponenttien laadunvarmistukseen tarkoitetun mittakoneen ohjelmointi sekä mittakoneella suoritettavat mittaukset, kuin myös erilaiset käsin suoritettavat mittaukset ja tarkastukset. Tehtävässä vastaat lisäksi laatupalautteiden kirjaamisesta toiminnanohjausjärjestelmään sekä mittatulosten tulkinnasta eri sidosryhmille.

 Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta hampaallisten komponenttien laadunvarmistuksesta mittakoneella, hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa sekä yleisimpien konepajateknisten mittaus- ja tarkastusmenetelmien hallitsemista. Lisäksi katsomme eduksi myös kokemuksen NDT-tarkastusmenetelmistä sekä hampaallisten komponenttien valmistuksesta.

 Työskentelet yhteistyössä valmistuksen sekä muiden sidosryhmien kanssa päivittäin ja huolehdit osaltasi tuotelaadunvarmistuksesta.

 Millaista henkilöä haemme?

 Olet työstäsi innostunut, oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava henkilö, jolle 2-vuorotyö ei ole ongelma. Pystyt sujuvasti reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja haluat kehittyä työssäsi. Yhteistyökyky ja vastuuntuntoinen asenne ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi metallialalta tai muutoin soveltuva osaaminen.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan sujuvaa kommunikointia suomen kielellä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

 Mitä tarjoamme?

 Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaidon hyödyntämiseen sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Tehtävä on vakituinen.

 Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella arkisin klo 15.30-16.00:

DB Santasalo, laatupäällikkö Juha Viljasjärvi p. 046 876 2101 / juha.viljasjarvi@dbsantasalo.com. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 02.10.2022 mennessä osoitteeseen sari.pynnonen@dbsantasalo.com, otsikolla Tarkastaja.

Toimithan nopeasti, sillä pyrimme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies