Careers

Tekninen Myyjä (Technical Sales Person)

Location: Jyväskylä OR Hyvinkää, Finland

Closing date: 04.06.2023

Haemme TEKNISIÄ MYYJIÄ tukemaan ja vahvistamaan kasvuamme Jyväskylään tai Hyvinkäälle

 Mitä tehtäviisi kuuluu?

 Tehtäviisi kuuluu monipuolisten voimansiirtoratkaisujen ja -palveluiden myynti. Työskentelet aktiivisesti ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa pääosin toimistolta käsin. Päivittäinen työsi sisältää tarjousten tekoa, tilausten kirjausta ja muita myyntiin liittyviä tehtäviä.  Tukenasi on osaava tiimi, jonka kanssa teet päivittäin tiiviistä yhteistyötä.

 Toimenkuvaasi voidaan muokata oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

 Millaista henkilöä haemme?

Olet kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myyntitehtävistä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Arvostamme teknistä ymmärrystä, tuotetuntemusta, piirustustenlukutaitoa ja valmistusosaamista. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.  Muu kielitaito sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö tarttuu työhönsä oma-aloitteisesti ja omaa myös erinomaiset kommunikointitaidot.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan myyntitiimissä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi muiden ammattilaistemme kanssa. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Perehtymisjakson jälkeen voit mahdollisesti työskennellä hybridimallimme mukaisesti työtehtävän vaatimukset huomioiden.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, Myyntijohtaja Harri Koivuvirta p. 046 8762479.

CV:n ja hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 21.5.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@dbsantasalo.com, otsikolla Tekninen myyjä. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies