Careers

Tuotekehitysinsinööri (Product Development Engineer)

Location: Jyväskylä, Finland

Closing date: 29.05.2022

Length: Permanent

DB Santasalo on johtava teollisten voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen käyttöön suunnatut vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut. Tarjoamme myös kattavat vaihteiden elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta.

Lisätietoja www.dbsantasalo.com

Haemme TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen päätoimipisteeseemme Jyväskylään

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tuotekehitysinsinöörin tehtävässä vastaat tuotteittemme mitoituksesta ja laskentatyökalujen kehittämisestä. Teknisessä tiimissämme pääset yhdistämään käytännön ja teorian laaja-alaisesti. Työskentelet mm. myynnin tukena uuslaite- ja huoltopalvelumyynnissä. Olet mukana tuotekehitysprojekteissa ja luot asiakkaalle sovitettuja ratkaisuja laajasta tuotevalikoimastamme. Tarjoamme lisäksi Suomesta tukea koko globaalille organisaatiollemme.

Käytössäsi on laskentatyökaluja hammastusten laskentaan (KISSsoft) ja FEM-analyyseihin (ANSYS).

Millaista henkilöä haemme?

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. DI, AMK insinööri konetekniikka). Arvostamme mitoitus- ja suunnittelukokemusta koneenrakennusteollisuudesta. Työntekijänä olet motivoitunut, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Organisaatiokulttuurimme vahvuuksia ovat tiivis yhteistyö, joustava liikkuvuus tiimirajojen yli ja korkea ammattitaidon arvostus. Haluamme tarjota sinulle hyvät mahdollisuudet teknisen osaamisesi hyödyntämiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Pääset itse vaikuttamaan ja valitsemaan perehdytys- ja kehitysohjelmasi painotuksia.

Suomi on yksi päälokaatio DBSantasalo Groupissa. Olemme hiljattain investoineet moderniin ja monipuoliseen tehtaaseen Jyväskylän Eteläportissa. Uudesta tehtaasta tulee konsernin teollisuusvaihteiden päätehdas, joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti konsernin kaikkien yksiköiden kautta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, tuotekehitysjohtaja Juhani Hämäläinen p. 050 539 2662 / juhani.hamalainen@dbsantasalo.com. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.5.2022 mennessä osoitteeseen sari.pynnonen@dbsantasalo.com, otsikolla tuotekehitysinsinööri.

Share this job role

LinkedIn
See all vacancies