Carrières

Development Engineer / Ingénieur en développement

Localisation: Jyväskylä OU Hyvinkää, Finlande

Date de clôture: 18/06/2023

Longueur: CDI

Haemme Development engineer -positioon henkilöä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään tai Hyvinkäälle

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtävässä työskentelet myynnin sekä kustannuslaskennan tukena uuslaite – ja huoltopalveluliiketoiminnassa. Vastaat DBSantasalon tuotekustannuslaskennan kehittämisestä ja kustannustiedon ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluu kustannuslaskennantyökalujen kehittäminen ja kustannustiedon ylläpito tuotannonohjausjärjestelmässä. Tehtävään sisältyy myös työkalujen käytön kouluttaminen DBSantasalon henkilöstölle.

Millaista henkilöä haemme?

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta ja osaamista tuotteiden ja/tai palveluiden kustannuslaskennasta, laskentatyökalujen kehittämisestä sekä tehtävään soveltuva koulutus (esim. tuotantotalous DI/AMK, IT-tradenomi). Kykenet data-analyyseihin sekä hyödyntämään dataa kustannuslaskennan kehittämisessä. Työntekijänä olet kehitysorientoitunut, oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Organisaatiokulttuurimme vahvuuksia ovat tiivis yhteistyö, joustava yhteistyö tiimirajojen yli ja ammattitaidon arvostus. Haluamme tarjota sinulle hyvät mahdollisuudet osaamisesi hyödyntämiseen ja kehittymiseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan jälkimarkkinatiimissä. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Perehtymisjakson jälkeen voit työskennellä hybridimallimme mukaisesti työtehtävän vaatimukset huomioiden.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, Business Director, Aftermarket Internal Juha Kauppinen p. 040 5733 559 / juha.kauppinen@dbsantasalo.com.

CV:n ja hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 18.6.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@dbsantasalo.com, otsikolla Development Engineer. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Partager cette offre d'emploi

LinkedIn
Voir tous les postes vacants