Carrières

Kenttaehuoltoasentajaa (Technicien de terrain)

Localisation: Tornio

Date de clôture: 09/10/2022

Longueur: CDI

DB Santasalon Pohjois-Suomen huoltokeskus hakee

KENTTÄHUOLTOASENTAJAA

osaavaan joukkoomme Tornioon. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä tehtäviin kuuluu?

Kenttähuoltoasentajana (Field Service Technician) Service -tiimissä osallistut huoltopalveluiden suorittamiseen huoltokeskuksemme ja asiakkaidemme tiloissa. Työssäsi käytät monipuolisesti uusimpia työvälineitä, menetelmiä, tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Millaista henkilöä haemme?

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on tekninen koulutustausta sekä kokemusta konepajatyöstä. Työhön kuuluu hammasvaihteiden asennusta sekä korjausta, joten odotamme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä tai muusta mekaanisesta korjaamotyöstä. Koneistustaito katsotaan eduksi.

Asiakkaamme ovat pääosin mekaanisen puunjalostus- sekä metalli- ja kaivosteollisuuden yrityksiä. Kokemus näiden toimialojen tuotanto- ja huoltotehtävistä luetaan eduksi. Kommunikoit suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, matkustusvalmiutta ja -halukuutta, yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista alan johtavien ammattilaisten joukossa. Olet tiimipeluri, joka kykenee myös itsenäiseen ja tarkkaan työhön.

Työn hoitaminen edellyttää C-ajokorttia sekä tuli- ja työturvallisuuskortteja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme itsenäisen työn osaavassa ja mukavassa työympäristössä sekä osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Lisätietoja tehtävästä antaa toimipaikan vetäjä Arto Lilja puh. +358 40 7125 644.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 9.10.2022 mennessä osoitteeseen sari.pynnonen@dbsantasalo.com, otsikolla Kenttähuoltoasentaja.

Partager cette offre d'emploi

LinkedIn
Voir tous les postes vacants