Energiantuotanto

Käyttäen uusinta tutkimustietoa ja 40 vuoden sovelluskohtaista kokemusta tavanomaisesta energiantuotannosta David Brown Santasalo tarjoaa erilaisia vaihteistoratkaisuja voimantuotantoalalle.

Katso uusin videomme

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Kestävimmät, luotettavimmat ja tehokkaimmat voimansiirtojärjestelmät sähköntuotantoteollisuudelle:

  • Toimitamme teollisuuden tarvitsemat työkalut, jotta kuljettimien ja pinoajien takaisinkytkentälaitteiden taajuusmuuttajat toimivat huipputehokkaasti. Irtotavaran käsittelyyn tarkoitetut vaihteistomme ovat käytössä joissakin maailman vaativimmista ympäristöistä.
  • Keskeiset ominaisuudet, kuten terminen hyötysuhde, kiinnitys- ja tiivistysjärjestelmät, on optimoitu takaamaan ylivoimainen suorituskyky energiantuotantosovelluksissa.
  • Vaihteistomme kestävät todistetusti kovia hiontaolosuhteita ja ne on suunniteltu tarkasti asiakkaan vaatimusten mukaisesti maksimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

TUOTTEEMME

Irtotavaran käsittely

Murskaus

Korkea nopeus

Sedimentaation käsittely

Keskustele kanssamme tarpeistasi.

Ota yhteyttä paikalliseen David Brown Santasalon toimipisteeseesi jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua.

ylläpito ja tuki

Kun teho, suorituskyky ja luotettavuus ovat kriittisiä, varmista, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjaukset ja huollot 

Pystymme huoltamaan, ylläpitämään, korjaamaan ja päivittämään minkä tahansa teollisuusvaihteiston merkin tai mallin huoltokeskuksistamme eri puolilla maailmaa

Kunnonvalvonta 

Gearwatch-kunnonvalvonta havaitsee kaikki vaihteen poikkeamat määritellystä kunnosta. Näitä poikkeamia voidaan analysoida ja arvioida järjestelmän maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi.