Metallien käsittely

Lähes kolme vuosisataa yhdistettyä kokemusta hammaspyörätekniikasta kovien metallien jalostusteollisuudessa, David Brown Santasalo tuntee syvällisesti alan haasteet ja on luonut innovatiivisia suunnitteluratkaisuja, joilla selviydytään sen ankarissa toimintaympäristöissä.

Kaikki nämä haasteet ovat osa David Brown Santasaloa.
Katso uusin videomme

MIKSI VALITA MEIDÄT?

David Brown Santasalo toimittaa kestävimmät, luotettavimmat ja tehokkaimmat järjestelmät.

  • David Brown Santasalon syvällinen tietämys ja kokemus primäärimetallien käsittelystä tarkoittaa, että toimitamme vain korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita.
  • Tuotamme kaikkea päähissistä, kuljettimien käyttölaitteista ja härkävaihteista uunien, pelletöintilaitteiden ja uunien käyttölaitteisiin
  • perintömme perustuu luotettavien tuotteiden toimittamiseen metallien primäärijalostuksen kriittisiin osa-alueisiin.
  • Laaja kokemuksemme korkealaatuisten teknisesti suunniteltujen tuotteiden toimittamisesta metallien jälkikäsittelyyn antaa meille mahdollisuuden luoda suurempia ja parempia tuotteita asiakkaillemme
  • Laadukkaat tuotteemme ovat kestäviä, mikä takaa, että asiakkaamme voivat keskittyä metallien käsittelyyn
.

tuotteemme

Ensisijainen käsittely

tuotteemme

Toissijainen käsittely

Keskustele kanssamme tarpeistasi.

Ota yhteyttä paikalliseen David Brown Santasalon toimipisteeseesi jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua.

ylläpito ja tuki

Kun teho, suorituskyky ja luotettavuus ovat kriittisiä, varmista, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjaukset ja huollot 

Pystymme huoltamaan, ylläpitämään, korjaamaan ja päivittämään minkä tahansa teollisuusvaihteiston merkin tai mallin huoltokeskuksistamme eri puolilla maailmaa

Kunnonvalvonta 

Gearwatch-kunnonvalvonta havaitsee kaikki vaihteen poikkeamat määritellystä kunnosta. Näitä poikkeamia voidaan analysoida ja arvioida järjestelmän maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi.