Kuitu, paperi ja kudos

Käyttäen pitkäaikaista alan asiantuntemustaan David Brown Santasalo suunnittelee vankkoja, räätälöityjä vaihteistoja maailman tuottavimpiin ja tehokkaimpiin kuitua, massaa, paperia ja pehmopaperia jalostaviin koneisiin.

Katso uusin videomme

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Kestävimmät, luotettavimmat ja tehokkaimmat vaihteistot kuitu- ja paperiteollisuudelle.

  • Räätälöidyistä malleista modulaarisiin vakioratkaisuihin, vaihteistomme on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista toiminnallista suorituskykyä. Laajassa asennuskannassamme on maailmanlaajuisia OEM- ja loppukäyttäjäasiakkaita, ja joitakin tuottavimpia kuitujen, sellun, paperin ja pehmopaperin jalostuskoneita käytetään David Brown Santasalon vaihteilla.
  • Vuosikymmenien kokemus mekaanisen voimansiirtotekniikan suunnittelusta ja valmistuksesta kuitu-, paperi- ja pehmopaperisovelluksiin takaa, että olemme luotettava vaihteiden toimittaja
  • Toimintavarmuus ja korkea hyötysuhde leimaavat David Brown Santasalon voimansiirtoratkaisuja, jotka tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn kemianjalostuslaitteistosi koko elinkaaren ajan
  • Optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi vaihteistomme räätälöidään asiakkaidemme erityissovellusten mukaan maksimaalisen tuloksen ja prosessin käytettävyyden varmistamiseksi.

TUOTTEEMME

Puun käsittely

Kemiallinen ja mekaaninen massanvalmistus

Kemiallinen talteenotto

Varastojen valmistelu

Kierrätys

Paperin valmistus

Viimeistely

Keskustele kanssamme tarpeistasi.

Ota yhteyttä paikalliseen David Brown Santasalon toimipisteeseesi jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua.

ylläpito ja tuki

Kun teho, suorituskyky ja luotettavuus ovat kriittisiä, varmista, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjaukset ja huollot 

Pystymme huoltamaan, ylläpitämään, korjaamaan ja päivittämään minkä tahansa teollisuusvaihteiston merkin tai mallin huoltokeskuksistamme eri puolilla maailmaa

Kunnonvalvonta 

Gearwatch-kunnonvalvonta havaitsee kaikki vaihteen poikkeamat määritellystä kunnosta. Näitä poikkeamia voidaan analysoida ja arvioida järjestelmän maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi.