Meri- ja satamatoiminnot

David Brown Santasalo käyttää asiantuntemustaan suurten vääntömomenttien sovelluksissa toimittaakseen laajan valikoiman meri- ja satamatoimintojen vaihteistoja, jotka tuottavat optimaalisen suorituskyvyn myös äärimmäisissä sääolosuhteissa ja lähes jatkuvan käytön vaatimuksissa.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

David Brown Santasalo toimittaa kestävimmät, luotettavimmat ja tehokkaimmat järjestelmät.

  • Vaihteistomme on suunniteltu kestämään vaativien satamasovellusten, kuten suurten offshore-nostureiden sekä ankkuri- ja kiinnitysvinssien, asettamat haasteet.
  • Rakennamme pitkäaikaiseen historiaamme maailmanluokan merivaihteistoteknologian toimittamisessa David Brownin ja Valmetin perintötuotemerkkien kautta
  • Kehitämme merivaihteita, jotka eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät korkeat toimintavarmuus- ja tehokkuusvaatimukset, joita merialuksissa tarvitaan
.

tuotteemme

Suuret vinssi- ja nosturisovellukset

Kaupallisten sovellusten pääkäyttövoimavaihteistot

Keskustele kanssamme tarpeistasi.

Ota yhteyttä paikalliseen David Brown Santasalon toimipisteeseesi jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua.

ylläpito ja tuki

Kun teho, suorituskyky ja luotettavuus ovat kriittisiä, varmista, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjaukset ja huollot 

Pystymme huoltamaan, ylläpitämään, korjaamaan ja päivittämään minkä tahansa teollisuusvaihteiston merkin tai mallin huoltokeskuksistamme eri puolilla maailmaa

Kunnonvalvonta 

Gearwatch-kunnonvalvonta havaitsee kaikki vaihteen poikkeamat määritellystä kunnosta. Näitä poikkeamia voidaan analysoida ja arvioida järjestelmän maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi.