Öljy ja kaasu

David Brown Santasalo on toimittanut vaihteita ja voimansiirtoja öljy- ja kaasuteollisuudelle yli 80 vuoden ajan. Kokemuksemme näiltä markkinoilta antaa meille mahdollisuuden vastata kaikkiin haasteisiin missä tahansa öljy- ja kaasuprosessin vaiheessa, missä tahansa päin maailmaa.

Katso uusin videomme

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Todistetut ja luotettavat mekaaniset voimansiirtoratkaisut öljy- ja kaasuteollisuudelle.

  • Kestävät, luotettavat ja vähän huoltoa vaativat mekaaniset voimansiirtoratkaisut
  • Maksimaalinen vaihdettavuus vaihteistojen helppoon vaihtamiseen
  • Kaikki vaihteistot ovat viimeisimpien ISO-, AGMA-, DIN- ja API-standardien (suurnopeusvaihteet) mukaisia, mukaan lukien merenkulun vakuutusstandardit (DNV, ABS, GL), jos niitä vaaditaan
  • ./li>
  • Räätälöityjä ratkaisuja, jotka on suunniteltu siten, että alkuperäiset laitevalmistajat ja loppukäyttäjät voivat optimoida pakettitarjontansa
  • Yleismaailmallinen verkosto, johon kuuluu seitsemän tuotantolaitosta ja 23 huoltokeskusta paikallista öljy- ja kaasualan asiantuntemusta ja asiakastukea varten.

TUOTTEEMME

Upstream-käsittely

Erityisesti linjattuna asiakkaidemme talteenotto- ja tuotantotavoitteisiin David Brown Santasalo tarjoaa irtovaihteita ja täysvaihteita raakaöljyn ja maakaasun poraus- ja käyttölaitteisiin.

Midstream-käsittely

Toimitamme luotettavia ja kustannustehokkaita vaihteistoja raakaöljyn, maakaasun ja maakaasunesteiden käsittelylaitteisiin. David Brownin Santasalon vaihteistot ovat suunnittelussa ja käytössä hyväksi havaittuja, vankkoja, kustannustehokkaita ja suunniteltu asiakkaidemme liiketoimintaa ajatellen.

Downstream-käsittely

Raakaöljyn jalostus edellyttää todistetusti toimivia nopeakäyntisiä vaihteistojärjestelmiä, jotka toimivat vaativissa ympäristöissä. HS-sarjamme tarjoaa korkean luotettavuuden, todistetun suorituskyvyn ja pakkausjoustavuuden OEM-valmistajille ja loppukäyttäjille maailmanlaajuisesti.

Keskustele kanssamme tarpeistasi.

Ota yhteyttä paikalliseen David Brown Santasalon toimipisteeseesi jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua.

ylläpito ja tuki

Kun teho, suorituskyky ja luotettavuus ovat kriittisiä, varmista, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjaukset ja huollot 

Pystymme huoltamaan, ylläpitämään, korjaamaan ja päivittämään minkä tahansa teollisuusvaihteiston merkin tai mallin huoltokeskuksistamme eri puolilla maailmaa

Kunnonvalvonta 

Gearwatch-kunnonvalvonta havaitsee kaikki vaihteen poikkeamat määritellystä kunnosta. Näitä poikkeamia voidaan analysoida ja arvioida järjestelmän maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi.