Rautatie

Pitkän rautatietoimialan historian ja kohdennettujen tuotekehitysaloitteiden ansiosta David Brown Santasalolla on laaja valikoima luotettavia, tehokkaita ja kustannustehokkaita uusia vaihteisto- ja huoltoratkaisuja rautatieverkkoihin eri puolilla maailmaa.

Pitkän historiansa ansiosta David Brown Santasalo on kehittänyt rautatieverkkoihin eri puolilla maailmaa.
Katso uusin videomme

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Kestävimmät, luotettavimmat ja tehokkaimmat voimansiirtojärjestelmät rautatieliikenteeseen:

  • Pitkä historia rautatieliikenteessä
  • Keskeiset tuotekehitysaloitteet
  • Laaja valikoima luotettavia, tehokkaita ja kustannustehokkaita uusia vaihteisto- ja huoltoratkaisuja rautatieverkkoihin eri puolilla maailmaa
.

TUOTTEEMME

Vaihdelaatikot rautatiesovelluksiin

Keskustele kanssamme tarpeistasi.

Ota yhteyttä paikalliseen David Brown Santasalon toimipisteeseesi jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua.

ylläpito ja tuki

Kun teho, suorituskyky ja luotettavuus ovat kriittisiä, varmista, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Korjaukset ja huollot 

Pystymme huoltamaan, ylläpitämään, korjaamaan ja päivittämään minkä tahansa teollisuusvaihteiston merkin tai mallin huoltokeskuksistamme eri puolilla maailmaa

Kunnonvalvonta 

Gearwatch-kunnonvalvonta havaitsee kaikki vaihteen poikkeamat määritellystä kunnosta. Näitä poikkeamia voidaan analysoida ja arvioida järjestelmän maksimaalisen käytettävyyden varmistamiseksi.